Båtdynor Fjällbacka

Båtdynor Fjällbacka

Vill du ha en mer inbjudande och trevlig båt med hög trivselfaktor? Då är vårt tips att skaffa snygga och specialanpassade båtdynor. Nya fräscha dynor gör mer än vad du tror för helhetsintrycket. Förutom att det ser trevligare ut så får du också en bättre sittkomfort. Fjällbacka Skärgårdstjänst klär om befintliga eller tillverkar helt nya båtdynor i Fjällbacka.

Vi tillverkar dynor för att använda inne i båten, eller ute i en öppen båt. Båtmadrasser, kojdynor, salongsdynor, ruffdynor och däckdynor är några exempel på vad vi tillverkar här i vår egen verkstad. Behöver du ett nytt båtkapell så ordnar vi det också.

Du behöver inte oroa dig för sol, vind & vatten

De material som vi använder är framtagna för att klara av både regniga och soliga dagar under många år framöver. Marina material är lättskötta och är också extra avvisande mot salt, smuts och vatten jämfört med textilier som inte är skapade för att tåla sjölivet.

Klä om båtdynor i Fjällbacka

Är dynorna intakta på insidan och skummet är bra så räcker det oftast med nytt tyg för att dynorna ska se ut som nya. Bland våra marina textilier finns flera olika material att välja på. Färg på tyget går att få enligt önskemål för att matcha varje båt och stil. Dynorna kan sedan anpassas ännu mer genom kontrastfärger på sömmar eller snygga knappar och revärer i en avvikande nyans.

Nytillverkning av båtdynor i Fjällbacka

När du ska beställa helt nya båtdynor så får du lite mer frihet att själv kunna bestämma tjocklek och form. Berätta om hur du vill ha dem så ska vi se om det är möjligt. Vi hjälper dig med att måtta och malla båten för att passformen ska bli perfekt. Tyg och färg kan du förstås också välja ut så att det matchar båtens stil och den känslan du vill ha.

Fjällbacka Skärgårdstjänst fixar dina båtdynor

Varmt välkommen att kontakta oss när du behöver båtdynor i Fjällbacka! Vi står alltid för hög kvalitet och personligt engagemang.