Båtkapell

Båtkapell Fjällbacka, Hamburgsund, Grebbestad, Sotenäs, Lysekil

Egen tillverkning, reparation & kapellservice 

Fjällbacka Skärgårdstjänst 

Behöver du ett nytt båtkapell, eller en reparation av det gamla? Då är du varmt välkommen till oss på Fjällbacka Skärgårdstjänst. Vi har många års erfarenhet och är proffsen som du kan anlita för allt som rör båtkapell i Fjällbacka, Hamburgsund, Grebbestad, Sotenäs, Lysekil och övriga Bohuskusten. 

Vi har våra verkstäder i Fjällbacka och Hamburgsund och här kan du även lämna in ditt båtkapell för kapellservice som tvätt och impregnering.  

Båtdynor är också vår specialitet, vi klär om eller reparerar båtdynor för användning både ute och inne i båten. 

Nytt båtkapell i Fjällbacka, Hamburgsund, Grebbestad, Sotenäs, Lysekil 

Fjällbacka Skärgårdstjänst tillverkar ditt nya båtkapell genom att mäta upp och anpassa det efter just din båtVarje båt är unik och varenda egenskap och förutsättning tar vi stor hänsyn till. Vi har lång erfarenhet och stor kunskap om både båtar och båtkapell. 

Vi erbjuder många olika färger  kapellväven, så du kommer att få ett båtkapell som matchar alla dina önskemål. Har du svårt att bestämma dig så kommer vi gärna med förslag!  

Båtkapell gör vi så att de tål rejäla påfrestningar av vind, sol, salt och väta 

Vi använder oss bara av högkvalitativt material som är gjort för att hålla längeBågar till kapell specialtillverkar vi i aluminium eller av rostfritt stål. Vi syr sedan hela kapellet med starka och dubbla sömmar. På de ställen där kapellet utsätts för högre belastning syr vi med extra förstärkning för att det ska bli riktigt hållbart. 

Reparation av båtkapell i Fjällbacka, Hamburgsund, Grebbestad, Sotenäs, Lysekil 

Vi erbjuder komplett kapellservice med reparation, tvätt och impregnering.  

Tvätt och impregnering av båtkapell 

Det är viktigt att hålla båtkapellet fritt från mögel och smutsDet är inte bara en fråga om utseende utan hållbarheten blir bättre på ett båtkapell som tvättas och impregneras med jämna mellanrum.  

När vi har ditt båtkapell inne för tvätt kollar vi också över så att sömmar och beslag är hela och sitter som de ska.  

Har du fått en reva i väven eller om ditt båtkapell behöver fräschas upp så kan du lämna in det till oss! Vi hjälper båtägare med båtkapell i Fjällbacka, Hamburgsund, Grebbestad, Sotenäs, Lysekil och övriga Bohuskusten