Boattaxi

Chartrad båttur i Fjällbacka, båttaxi, krogtaxi

Chartrad tur i Fjällbacka

Boka vår fina båt som båttaxi eller för en chartrad tur i Fjällbacka! Vi hämtar upp längs hela Tanumskusten och vår båttaxi går att boka året runt. Med en privat båttur så bestämmer du själv vart du ska åka och hur länge du vill stanna. Det finns så många fina öar att se och mysiga platser att lägga till vid här i vår skärgård. 

Vad sägs om en badtur för att hitta en egen badstrand? För romantikern vill vi föreslå en mysig båttur precis när solen går ner… Du kan också boka oss som krogtaxi när du vill ta havsvägen mot en trevlig kväll.

Båten som vi har går att boka per timme eller för en hel dag. En sjövan skeppare ingår förståsKontakta oss för pris och mer information. 

Boka en chartrad tur i Fjällbacka 

Det går bra att dela upplevelsen med flera nära och kära. I vår båt “Rigolo” finns det plats för upp till 12 passagerare, och alla får sitta lika bekvämt. Packa med badkläder och en härlig picknick. Låt sedan en underbar stund på havet börja! 

Romantisk båttur i Fjällbacka 

Eller du kanske vill boka en båttur bara för dig och någon som hjärtat bultar lite extra förEn båttur på tu man hand, med medhavda ostron och champagne är aldrig fel. Vår skeppare är väl känd bland öar och kobbar, så med en chartrad tur i Fjällbacka för två så kommer ni att hitta en mysig plats att lägga till på när det är dags för en paus från vågorna. 

Chartrad båttur i Fjällbacka, båttaxi, krogtaxi

Båttur för företaget 

Företag som vill stärka teamet kan boka vår båt för ett möte eller kick-off på havet. Varför inte samla ihop kollegorna och träffas på ett trevligt sätt ute i den friska havsluften? Och vart båtfärden ska gå, det bestämmer du! Väderöarna är alltid ett säkert kort när man vill få personalen till att komma på kreativa idéer. 

Båttur med kompisgänget 

Det är också uppskattat att boka en chartrad tur i Fjällbacka för kompisgäng som vill komma ut på havet. Kanske lite snorkling eller island hopping i Fjällbacka skärgård skulle vara ett kul sätt för er att umgås under en solig dag på semestern?