Flytande bastu i Fjällbacka

Gör något trevligt med kompisgänget eller familjen. Prova vår flytande bastu i Fjällbacka!

Bastu och kallt bad är en bra kombination för välmåendet. Ett välgörande och avslappnande bastubad kan också vara det perfekta avslutet på ett träningspass.

Prova en flytande bastu i Fjällbacka

Det är stor efterfrågan på flytande bastu i Fjällbacka, och nu finns den tillgänglig för bokning. Vår vedeldade bastu ligger förankrad i vattnet vid Norra Hamngatan i Fjällbacka. Här kan du sitta och njuta av värmen och havsdoften som tillsammans ger en känsla av total avslappning och relax.

Boka vår bastuflotte

Bastun rymmer upp till 8 personer och den går att boka 1 november – 30 mars. Priset är 1000 kr för två timmars användning. Du är välkommen med din bokning via mejl eller telefon.

Ta med egna handdukar och gärna några kalla drycker för att hålla en hälsosam vätskenivå i den varma bastun.

Gör bastu och kallbad till en regelbunden aktivitet, eller börja med en gång om du vill utmana dig själv till att våga.

Bastubad i Fjällbacka – en hälsotrend

Att basta ute på vintern och att vinterbada är en aktivitet som årligen växer mer och, så det har blivit något av en hälsotrend.

När du kallbadar frigörs massor av endorfiner i kroppen. Endorfinerna kan verka smärtstillande och sägs ha en positiv effekt på humöret och får dig att må bra.

Men om badet ska förbli en trevlig upplevelse så är det skönt att ha en varm bastu att slå sig ner i mellan varven. När du växlar mellan varm bastu och kallt vatten sätter blodcirkulationen fart och det känns uppfriskande för både kropp och själ.

Vi är så glada över att kunna erbjuda vår flytande bastu i Fjällbacka så att alla Fjällbackabor kan få denna hälsosamma kick.